Videoblogi

Videoblogissani keskityn erityisesti Varsinais-Suomen hyvinvointialueen ajankohtaisiin asioihin.

Viikko 47

Keskustelimme asiakasmaksuvapautuksista jo toistamiseen aluevaltuustossa 23.11. Valtavan lyhytnäköistä ajaa pienituloiset työttömät (peruspäiväraha ja työmarkkinatuen saajat) ja toisen asteen opiskelijat toimeentulotuen asiakkaiksi.

Viikko 45

Aluehallitus päätti omaishoidon tuesta. Piti napata fiilikset heti kokouksen jälkeen videolle. Illat piemenevät, mutta asiat ei aina ole synkkiä.

Viikko 43

Puheeni aluevaltuustossa 26.10.2022. Asiakasmaksuista ja maksuvapautuksista sekä siitä mihin tietoon aluehallituksen päätösesitys perustuu.

Viikko 42

Hyvinvointialueen valmistelu etenee. Tässä videossa hiukan valmistelun ajankohtaisia asioita, terveyserojen kaventamisesta maksuvapautukset ja omaishoidon tuet.

Viikko 37

Hyvinvointiallueen valmistelussa vauhti kiihtyy. Syksyn aikana tulossa päätöksentekoon mm. asiakasmaksut, palvelukriteerit ja omaishoidon tuet. Kerron videolla myös työterveyshuollosta, jota nyt on päätetty työntekijöille hankkia.

Viikko 26

VarHa:n aluehallitus kokoontui tällä viikolla kaksi kertaa. Asioina mm. työterveyshuolto ja sen laajuus, hallinnon rakentaminen, tulosalueille johtajat ja nimestä vielä lisää.

Viikko 25

Ajankohtaiset asiat kuten hyvinvointialueen brändinimi, oikaisuvaatimukset aluejakoon ja järjestöavustukset.

Viikko 21

Henkilöstöorganisaatio hyväksyttiin 13.5. aluehallituksen kokouksessa. Alueellisuus puhututtaa, mutta mistä on kysymys?

Viikko 19

Aluehallituksen strategiaseminaarit pidettiin Mathildedalissa. Sieltä keskustellaan kuulumisia hallituksen varajäsenen Mari Lahden kanssa.

Viikko 15

Hyvinvointialueen henkilöstöorganisaation ylimmät tasot ja johtajan rekrytoinnista. Ihana pääsiäisviikonloppu kun aurinko paistaa ja linnut laulaa kilpaa.

Viikko 13

Oltiin minin kanssa tapaamassa piirien puheenjohtajia ja käytiin puoluevaltuustossa, joten video on kuvattu eduskuntatalon edessä.

Viikko 11

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen organisaation suunnittelu etenee. Siitä vähän ajatuksiani.

Viikko 10

Ensimmäinen aluehallituksen kokous on nyt pidetty.

Viikko 9

Ensimmäinen aluevaltuuston kokous on pidetty ja luottamustehtävät jaettu.