Vaalien jälkeen

Vaaleista on nyt kulunut viikko ja jokaisella on ollut aikaa sulatella omia vaalituloksiaan. Paikallispolitiikkaa tehtiin sosiaalisessa mediassakin päivittäin ennen vaaleja, mutta nyt ovat mediat hiljenneet. Lähinnä uutisissa on ollut keskusteluja siitä, miten eri puolueilla vaalit sujui. Osalle tuli varmaan jo aikamoinen ähky, kun poliitikkojen profiilikuvia vilkkui joka puolella. Minulta ei suinkaan jäänyt huomaamatta Kaarinan ruotsinkielisen koulun ja Hovirinnan koulun sisäilma-asiat. Tähän asiaan palaan myöhemmin, mutta sanottakoon nyt se, että terveellinen oppimisympäristö on jokaisen lapsen oikeus.

Itse sain vaaleissa paljon ääniä. Olin aidosti yllättynyt ja hirmu kiitollinen kaikesta siitä luottamuksesta, joka minulle osoitettiin. Sain paikan Kaarinan valtuustosta (aivan mahtavaa). Siksi olen nyt perustanut tämän verkkosivuston, jonne kerään ajatuksiani politiikasta ja muista ajankohtaisista asioista.

Viikkoni ei siis kulunut pelkästään hieroessa silmiä tai pohtiessa vaalituloksia. Olen pääsiäisenä viettänyt aikaa mm. tyttäreni kanssa, raivannut metsää (uuden istutus alkaa pian) ja säännöllisesti iltapalaksi nauttinut vähän WordPressiä.

Kiitos kaikille äänestäjille!

Hepojoki

Posted in Blogi.

Varsinaissuomalainen poliitikko ja kaupunginvaltuutettu.

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.